Sentosphere Hra smyslů a reflexů

Smyslová hra z dílny francouzské společnosti SentoSphere potrápí vaše čichové buňky, zrak a rovněž reflexy. Bavte se a hrajte s kamarády i rodinou. Hra smyslů a reflexů zabaví všechny věkové skupiny. 
EAN: 3373910001335
Kód 1: SSP133
24,96 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Smyslová hra z dílny francouzské společnosti SentoSphere potrápí vaše čichové buňky, zrak a rovněž reflexy. Bavte se a hrajte s kamarády i rodinou. Hra smyslů a reflexů zabaví všechny věkové skupiny. A jak na to? Vyberte si vůni a rozpoznejte ovoce, které budete během hracího kola hledat. Ale pozor, ostatní hráči nesmí odhalit odpověď. Hoďte kostkami, abyste určili, kolikrát budete muset dané ovoce na kartách nalézt. Všichni hráči své karty vloží do středu, aby vytvořili hromádku. Kdo objeví své ovoce na kartičkách tolikrát, kolikrát mu určila kostka, bere horní kartu. Vítězem se stává ten, kdo má na konci hry nejvíce karet.

  • Úžasná, zábavná hra k probuzení smyslů je vhodná pro děti od 6 let

  • Materiál: papír / plast

  • Oceněná hračka

Francouzská firma SentoSphere je zaměřena na výrobu produktů, které podporují lidské smysly - čich, chuť, hmat, sluch a zrak. A to prostřednictvím her nebo experimentálních a kreativních sad.

Francouzská firma SentoSphere byla založena v roce 1989 paní Véronique Debroise, jejíž vášní jsou vůně. Inspiraci hledala po celém světě a na základě svých poznatků sepsala několik knih. Záhy se rozhodla navrhnout několik čichových her určených celým generacím. Ty obohatila o další hry podporující zbývající čtyři lidské smysly. Moc dobře si totiž uvědomovala, že je západní vzdělávání založeno především na výuce skrze smysly. Vznikly tak hry podporující čich, chuť, hmat, sluch a zrak. Navíc s postupem let přibyly experimentální sady, které jsou hitem současnosti.

Produkty firmy SentoSphere nesou mnoho ocenění. S ohledem na bezpečnost a kontrolu kvality zůstává výroba stále ve Francii. Dalším důvodem je důraz na ochranu životního prostředí, a proto je samozřejmá recyklace všech odpadů a minimální zátěž ovzduší, všechny produkty tak mají svůj původ z 80% surovin a komponentů vyrobených do vzdálenosti 400 km.

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací
Věk: Od 5 let
Načítám