LEGO Speed Champions 76917 - 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34)

Model Nissan Skyline GT-R (R34) od Lego Speed Champions je replikou vozu z filmu Rychle a zběsile 2. Děti od 9 let se s touto stavebnicí z oblíbené filmové série mohou těšit na obohacující stavitelský zážitek.
EAN: 5702017424217
Kód 1: 2276917
525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Model Nissan Skyline GT-R (R34) od Lego Speed Champions je replikou vozu z filmu Rychle a zběsile 2. Děti od 9 let se s touto stavebnicí z oblíbené filmové série mohou těšit na obohacující stavitelský zážitek a model pak mohou hrdě vystavit nebo s ním přehrávat pouliční závody z filmu. Tato hračka inspirovaná filmem Rychle a zběsile je plná autentických detailů podle skutečného modelu včetně kultovních pruhů na stranách, křídla vzadu, přední masky, výrazných podběhů kol a nádrže na palivo na sedadle spolujezdce. Součástí je také minifigurka Briana O’Connera, díky níž je akční hraní ještě zábavnější. Děti mohou posadit minifigurku Briana O'Connera za volant městského auta a znovu vytvořit vzrušující akční scény ze slavné filmové série. Model zaujme stejnými detaily jako originál. Ikonické pruhy jsou na bocích. A také autíčko má zadní křídlo, mřížku a části motoru na sedadle spolujezdce. 

  • 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) je 5 cm vysoký, 16 cm dlouhý a 7 cm široký. Vaše dítě si s tímto modelem může hrát doma i na cestách

  • Počet kkostek: 319

Děti i starší stavitelé se mohou při stavění nechat vést aplikací s návody Lego Builder, která umožňuje přibližovat, otáčet a digitálně zobrazovat modely a díky které výtvory ožijí v tabletu nebo smartphonu, a stavitelé si tak ještě více vychutnají pocit úspěchu. S pomocí aplikace Lego  Builder může vaše dítě při stavění oživit své modely na vlastním tabletu nebo chytrém telefonu. 

Lego kostky jsou znovu a znovu pevně spojeny a snadno oddělovány již více než 60 let. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 14 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 319
Věk: Od 9 let
Načítám