LEGO Marvel Avengers 76243 - Miles Morales vs. Morbius

Fanoušci filmové série Strážci galaxie studia Marvel od 6 let si stavebnici Rocket v robotickém brnění od Lego Marvel nepochybně zamilují. Díky ní mohou umístit mývalího hrdinu do kokpitu mocného bojového stroje.
EAN: 5702017419633
Kód 1: 2276243
Kód 2: 76243LEG
305 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci filmové série Strážci galaxie studia Marvel od 6 let si stavebnici Rocket v robotickém brnění od Lego Marvel nepochybně zamilují. Díky ní mohou umístit mývalího hrdinu do kokpitu mocného bojového stroje. Minifigurka Lego Rocketa se vejde do otevíracího kokpitu obřího robota, který v jedné ruce drží velký funkční blaster. Pohyblivé paže, nohy a prsty umožňují polohování robota, což přináší neomezené možnosti jak při hraní, tak navýstavce. Zároveň nesmí chybět menší blaster, který Rocket může použít, když není uvnitř robota. Minifigurka Rocketa se vejde do otevíracího kokpitu plně kloubového robota, který umožňuje jednoduché polohování a nabízí ničím neomezené akční možnosti .

  • Přenosná figurka měří přes 11 cm na výšku, takže si ji děti mohou vzít kamkoli s sebou

  • Počet kostek: 98

Aplikace Lego Builder s návody na stavění potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují hladké spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní.

Rozměry kusového balení: 14 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 98
Věk: Od 6 let
Načítám