LEGO Marvel Avengers 76242 - Thanos v robotickém brnění

Fanoušci Thanose, hrdiny studia Marvel, si nepochybně tuto stavebnici zamilují. Thanos v robotickém brnění od Lego Marvel jim totiž přináší nejmocnějšího padoucha ve vesmíru v ještě úžasnější verzi! 
EAN: 5702017419626
Kód 1: 2276242
Kód 2: 76242LEG
305 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci Thanose, hrdiny studia Marvel, si nepochybně tuto stavebnici zamilují. Thanos v robotickém brnění od Lego Marvel jim totiž přináší nejmocnějšího padoucha ve vesmíru v ještě úžasnější verzi! Minifigurka Lego Thanose se vejde do otevíracího kokpitu robota. Plně kloubové paže, nohy a prsty umožňují polohování a nabízejí spoustu herních možností a póz na výstavce. Chybět nesmí ani dobře známý oboustranný meč postavy, Rukavice nekonečna a Kameny nekonečna, díky čemuž nebudou brát dobrodružství konce. Minifigurka Thanose se vejde do otevíracího kokpitu robota, jehož pohyblivé končetiny lze různě nastavovat. Možnosti hraní a polohování na výstavce jsou tak neomezené.

  • Tento přenosný model měří přes 12 cm na výšku a postará se dětem o zábavu klidně i na cestách

  • Počet kostek: 113

Aplikace Lego Builder s návody na stavění potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují hladké spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 19 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 113
Věk: Od 6 let
Načítám