LEGO Marvel Avengers 76241 - Hulk v robotickém brnění

Udělejte fanouškům marvelovské filmové série Avengers radost akční superhrdinskou stavebnicí Hulk v robotickém brnění od Lego Marvel. Mocný pohyblivý robot otevře dětem od 6 let bránu do světa marvelovské akce.
EAN: 5702017419619
Kód 1: 2276241
Kód 2: 76241LEG
305 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Udělejte fanouškům marvelovské filmové série Avengers radost akční superhrdinskou stavebnicí Hulk v robotickém brnění od Lego Marvel. Mocný pohyblivý robot otevře dětem od 6 let bránu do světa marvelovské akce. Děti posadí minifigurku Lego Hulka do otevíracího kokpitu robota a vydají se v obřím bojovém stroji na další misi. Kloubový robot potěší pohyblivými pažemi, nohama a prsty, díky čemuž jej lze různě polohovat a prozkoumávat tak neomezené herní možnosti. „Kamenný“ pilíř inspiruje k nápadité akci. Minifigurka Hulka se vejde do otevíracího kokpitu plně kloubového robota, kterého lze jednoduše přizpůsobit pro ničím neomezené hraní nebo akční pózy na výstavce.

  • Přenosná figurka měří přes 12 cm na výšku, takže si ji děti mohou vzít kamkoli s sebou

  • Počet kostek: 138

Aplikace Lego Builder s návody na stavění potěší intuitivními nástroji přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Marvel přináší neomezené možnosti tvůrčího hraní a stavění.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují hladké spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 14 x 19 x 5 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 138
Věk: Od 6 let
Načítám