LEGO AVATAR 75579 - Tulkun Payakan a krabí oblek

Vrhněte se po hlavě do oceánů planetárního satelitu Pandora se stavebnicí Tulkun Payakan a krabí oblek od Lego Avatar, která je určena dětem od 10 let.
EAN: 5702017421919
Kód 1: 2275579
Kód 2: 75579LEG
2 175 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vrhněte se po hlavě do oceánů planetárního satelitu Pandora se stavebnicí Tulkun Payakan a krabí oblek od Lego Avatar, která je určena dětem od 10 let.  Malí i velcí příznivci snímku Avatar si mohou osvěžit oblíbené filmové momentky, vymýšlet dynamické scény nebo si přehrávat strhující příběhy s pohyblivou figurkou tulkuna, krabí ponorkou a minifigurkami Lo’aka, Tsireyi a řidiče krabího robota. Ještě více zábavy při stavění s digitálními pokyny. Součástí této stavebnice od Lego Avatar jsou tištěné obrazové pokyny a aplikace Lego Builder, která obsahuje digitální návod na stavění s nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. Součástí je polohovatelný tulkun, krabí ponorka, dvě prostředí ze dna moře a podstavec na vystavení, a k tomu navíc minifigurky Lo’aka, Tsireyi a řidiče krabího robota.

  • Rozměry – Tulkun (bez podstavce) měří přes 8 cm na výšku, 39 cm na délku a 32 cm na šířku

  • Počet kostek: 761

Přibližte se s touto stavebnicí k ikonickým vozidlům, strojům, zvířatům, stvořením a postavám z populární filmové série Avatar. Díky aplikaci Lego Builder s návody na stavění pro chytré telefony a tablety si děti mohou modely z této stavebnice přibližovat, otáčet a prohlížet ze všech úhlů. Tuto stavebnici můžete kombinovat s ostatními modely z řady Lego Avatar, rozšířit herní možnosti a postavit si vlastní Pandoru

Dílky Lego splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu, díky čemuž jsou konzistentní, vzájemně kompatibilní, a vždy umožňují snadné skládání a rozebírání. Dílky Lego splňují striktní standardy. Díky tomu si můžete být jistí, že je model na motivy filmu Avatar pevný a vždy bude připraven na hraní.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 8 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avatar
Počet dílků stavebnice: 761
Věk: Od 10 let
Načítám