LEGO City 60388 - Herní turnaj v kamionu

Stavebnice Herní turnaj v kamionu od Lego City je doslova nabitá prvky podporujícími kreativní hraní. Otevřete přívěs a odkryjte pódium se 2 herními stanicemi a velkoplošnou obrazovkou se zábavnou funkcí „animace“.
EAN: 5702017416434
Kód 1: 2260388
Kód 2: 60388LEG
36,50 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Herní turnaj v kamionu od Lego City je doslova nabitá prvky podporujícími kreativní hraní. Otevřete přívěs a odkryjte pódium se 2 herními stanicemi a velkoplošnou obrazovkou se zábavnou funkcí „animace“. Dále nesmí chybět trofej pro vítěze a super zboží pro fanoušky eSportu v Lego City. Pak už zbývá jen přidat minifigurky moderátora a hráčů a turnaj může začít! Chybět nesmí ani trofej pro vítěze, zboží pro fanoušky a tři minifigurky. Děti mohou animovat záběry z her na velkoplošné obrazovce a upravovat lištu zobrazující postup ve hře, aby byly soupeřící minifigurky pořádně motivované. Mezi doplňky Lego v této stavebnici patří trofej pro vítěze, mikrofon, mobilní telefon a herní předměty, včetně velkých pěstí a meče

  • Model Herní turnaj v kamionu od  Lego City měří přes 13 cm na výšku, 33 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 344

Díky aplikaci Lego Builder s návody pro chytré telefony a tablety si děti mohou model přibližovat, otáčet a prohlížet ze všech úhlů. Stavebnice Lego City pomáhají dětem rozvíjet sebevědomí a klíčové dovednosti pro život otevřeným, nápaditým hraním.

Všechny kostky Lego splňují nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 344
Věk: Od 7 let
Načítám