LEGO Disney Princess 43216 - Kouzelný výlet s princeznami

Děti od 6 let a všichni fanoušci filmů od Disneyho Aladin, Popelka a Na vlásku najdou ve stavebnici Lego Disney Kouzelný výlet s princeznami spoustu inspirace. 
EAN: 5702017424835
Kód 1: 2243216
55,35 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 6 let a všichni fanoušci filmů od Disneyho Aladin, Popelka a Na vlásku najdou ve stavebnici Lego Disney Kouzelný výlet s princeznami spoustu inspirace. Mohou se těšit na 3 sestavitelné pohádkové dopravní prostředky - horkovzdušný balón, otevřený kočár a létající koberec, a navíc jeden další malý model a spoustu doplňků. Nechybí princezny od Disneyho Popelka, Jasmína a Locika, a navíc figurky Legokoně a slůněte. 

  • Horkovzdušný balón měří 18 cm na výšku, 9 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet kostek: 320

Tyto modely s princeznami od Disneyho dětem pomohou získat důvěru ve vlastní tvůrčí schopnosti a pak zažehnou jiskru jejich kreativity při přehrávání originálních příběhů s milovanými postavami. Se stavebnicí si můžete hrát samotně nebo ji zkombinujte s dalšími modely Lego Disney (prodávány zvlášť) pro ještě více herních možností. S touto stavebnicí se děti pustí do hraní s Disneyho Popelkou, Jasmínou a Locikou. Jedná se o skvělý nápad na zábavný dárek, se kterým si fanoušci studia Disney v jakémkoli věku užijí dlouhé hodiny stavění a objevování.

Díky 4 nezaměnitelným modelům a detailním minipanenkám Lego tato stavebnice na motivy pohádek s princeznami od Disneyho inspiruje ke kreativnímu hraní a přispívá k rozvoji důležitých dovedností. Díky aplikaci Lego Builder si pak děti užijí jednoduché a intuitivní stavitelské dobrodružství. Mohou v ní přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat průběh tvoření.

Už od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy a umožňují konzistentní spojování. Dílky Lego vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 320
Věk: Od 6 let
Načítám