LEGO Friends 41731 - Mezinárodní škola v městečku Heartlake

Děti od 8 let se díky stavebnici Mezinárodní škola v městečku Heartlake od Lego Friends seznámí se spoustou nových kultur. Mohou se vydat na průzkum učeben, které jsou nabité výukovými pomůckami. 
EAN: 5702017415178
Kód 1: 2241731
2 135 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 8 let se díky stavebnici Mezinárodní škola v městečku Heartlake od Lego Friends seznámí se spoustou nových kultur. Mohou se vydat na průzkum učeben, které jsou nabité výukovými pomůckami. Modulární konstrukce dětem umožní školu přestavovat podle jejich vlastních zájmů. Těšit se lze na jídelnu, učebnu fyziky, vstupní prostor se skříňkami, kreslírnu, mediální místnost a toalety. Venku se nachází basketbalový koš, a k tomu navíc skateboard a kolo s helmami. Ať už se děti starají o třídního křečka Bunsena, rozvíjejí svou kreativitu v učebně umění nebo si hrají venku, pořád budou mít co objevovat. Součástí balení jsou minipanenky Lego Friends Aliya, Olly, Autumn, paní učitelka Malu Haleová, Niko, a k tomu navíc křeček Bunsen a spousta doplňků. Mezi výukovými pomůckami najdete videokameru, laptop, mikroskop a umělecké potřeby.

  • Model školy je tvořen odnímatelnými oddíly a měří přes 21 cm na výšku, 35 cm na šířku a 25 cm do hloubky.

  • Počet kostek: 985

Objevte intuitivní návod na stavění v aplikaci Lego Builder, kde můžete přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To vše vašemu dítku pomůže v rozvoji nových dovedností. Přivítejte novou generaci v městečku Heartlake. V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Všechny dílky Lego splňují striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového baelní: 48 x 38 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 985
Věk: Od 8 let
Načítám