LEGO Creator 31133 - Bílý králík 3v1

S fantastickou stavebnicí Lego Creator 3v1 Bílý králík si děti od 8 let mohou přehrávat bezpočet zábavných příběhů.
EAN: 5702017415864
Kód 1: 2231133
Kód 2: 31133LEG
405 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S fantastickou stavebnicí Lego Creator 3v1 Bílý králík si děti od 8 let mohou přehrávat bezpočet zábavných příběhů. Budou mít k dispozici králíka z kostek s pohyblivou hlavou, nohama, tlamičkou a ušima, který si může pochutnat na mrkvičce nebo na květině. Neomezené kreativní hraní pro milovníky zvířat. V této krásné stavebnici Lego Creator 3v1 si děti vychutnají tři různé stavitelské a herní zážitky. Mohou si vytvořit králíčka, přestavět ho na kakadu, který jí semínka, nebo si postaví roztomilého bílého tuleně. Děti si vyberou, zda se vydají na dobrodružství s králíčkem v lese, s kakadu v korunách stromů nebo s tuleněm v moři. Králík hýbe hlavou, nohama, tlamičkou a ušima, kakadu hýbe křídly, ocasem a krkem a otáčí hlavu o 360 stupňů a tuleň hýbe tlamou a ploutvemi. Model králíčka doplňuje mrkvička a květina, kakadu může „jíst“ semínka a tuleň má k dispozici rybu.

  • Model králíka měří přes 15 cm na výšku, takže si ho děti mohou vzít kamkoli s sebou.

  • Počet kostek: 258

Děti se mohou nechat při stavění vést aplikací s návody Lego Builder, která umožňuje přibližovat, otáčet a digitálně zobrazovat modely a díky které výtvory ožijí v tabletu nebo smartphonu, a děti si tak ještě více vychutnají pocit úspěchu. 

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábí tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 258
Věk: Od 8 let
Načítám