LEGO Duplo 10996 - Na myčce s Bleskem McQueenem a Burákem

Darujte stavebnici Na myčce s Bleskem McQueenem a Burákem od Lego Duplo Auta od Disney a Pixar fanouškům od 2 let. 
EAN: 5702017417790
Kód 1: 2210996
715 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte stavebnici Na myčce s Bleskem McQueenem a Burákem od Lego Duplo Auta od Disney a Pixar fanouškům od 2 let. Zábavný model umožní malým stavitelům strávit nějaký ten čas s jejich oblíbenými postavami z filmu Auta, vyladit je a pořádně vydrhnout. Rodiče a děti si společně postaví pojízdná auta Bleska McQueena a Buráka a také automyčku. Součástí této stavebnice jsou pohyblivé mycí rameno a otočný podstavec, na kterém děti mohou provádět opravy pomocí francouzského klíče. Burák může navíc táhnout Bleska McQueena, když jej děti připevní k jeho háku.

Malí fanoušci si mohou vymýšlet vlastní příběhy s dobře známými postavami z populární filmové série. Rodiče se mohou bavit také. Všechny stavebnice Lego Duplo byly navrženy tak, aby s pomocí nápaditých prvků a ikonických postav umožnily dospělým a dětem společně sdílet nekonečné herní zážitky a vzácné vývojové milníky.

  • Rozměry – Blesk McQueen měří přes 5 cm na výšku, 6 cm na délku a 9 cm na šířku

  • Myčka měří přes 14 cm na výšku, 16 cm na šířku a 8 cm do hloubky

  • Počet kostek: 29

Tato stavebnice obsahuje srozumitelné obrázkové pokyny, včetně digitální verze dostupné v aplikaci Lego Builder s návody na stavění. To znamená, že se i nováčci mohou pustit do díla bez zbytečných průtahů. Stavebnice Lego Duplo zapojí a pobaví předškoláky a umožní rodičům a pečovatelům sdílet s nimi vývojové milníky.

Dílky Lego Duplo splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit a umístit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 29
Věk: Od 2 let
Načítám