LEGO Duplo 10990 - Staveniště

Položte základy kvalitním stavitelským dovednostem s modelem Staveniště od Lego Duplo Town. Tato stavebnice s řadou funkcí je nabitá detaily, které inspirují k nápaditému hraní a pomáhají s rozvojem schopností sebevyjádření. 
EAN: 5702017416267
Kód 1: 2210990
1 395 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Položte základy kvalitním stavitelským dovednostem s modelem Staveniště od Lego Duplo Town. Tato stavebnice s řadou funkcí je nabitá detaily, které inspirují k nápaditému hraní a pomáhají s rozvojem schopností sebevyjádření. Malé děti od 2 let se naučí pracovat v týmu na příkladu trojice dělníků na stavbě, kteří ovládají 3 vozidla. Buldozer přiveze balvan a jeřáb ho uchopí a přenese do žlabu, kterým sklouzne do míchačky na cement. Až bude dílo hotovo, mohou si za odměnu dělníci na stavbě pochutnat na pizze. Jeřáb se otáčí a jeho drapák lze otevírat a zavírat. Zářivě barevný buben pojízdné míchačky na cement se skutečně točí. Siréna stimuluje smysly 3 různými zvuky a její světla blikají. Pomozte svému předškolákovi přehrávat si s modely Lego Duplo Town situace z reálného světa, které může vidět okolo sebe.  

  • Jeřáb a skluzný žlab měří přes 25 cm na výšku, 28 cm na délku a 24 cm na šířku

  • Počet kostek: 61

Tato stavebnice obsahuje srozumitelné obrázkové pokyny, včetně digitální verze dostupné v aplikaci Lego Builder s návody na stavění. To znamená, že se i nováčci mohou pustit do díla bez zbytečných průtahů. Řada Lego Duplo Town pomáhá předškolákům seznámit se hravou formou s okolním světem, prožívat dobře známé scény s různými hrdiny skutečného života a osahat si dílky přizpůsobené pro malé děti.

Stavebnice Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro děti snadné kostky uchopit, umístit a zase rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky, které tvoří modely Lego Duplo, procházejí těmi nejpřísnějšími testy, abychom zajistili, že všechny hračky splňují neúprosné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 39 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 61
Věk: Od 2 let
Načítám