Albi Kouzelné čtení - Kniha Zpívánky - Vánoční koledy - 2. vydání

Jak se připravují na štědrý den Dvořákovi? Maminka uvázala adventní věnec, děti postavily betlém, napeklo se cukroví a samozřejmě se nezapomnělo ani na úklid.
EAN: 9788076881051
Kód 1: 94892
Kód 2: 94892
249 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba.

Jak se připravují na štědrý den Dvořákovi? Maminka uvázala adventní věnec, děti postavily betlém, napeklo se cukroví a samozřejmě se nezapomnělo ani na úklid. Na Štědrý den se jen usmažily řízky a připravil salát. Po večeři, než přišel Ježíšek, se u Dvořákových pouštěly lodičky a lilo olovo. Maminka Veronika má vždy vše dobře rozplánované a tak zbývá čas i na písničku.

Zpívánky 4 - Vánoční koledy z edice Kouzelné čtení obsahují 12 koled - Nesem Vám noviny; Půjdem spolu do Betléma; Štěstí zdraví, pokoj svatý; My tři králové; Slyšte, slyšte, pastuškové; Pásli ovce valaši; Chtíc aby spal; Štědrej večer nastal; Já bych rád k Betlému; Jak jsi krásné, neviňátko; Narodil se Kristus Pán; Tichá noc.

A jak jste zvyklí, můžete si je přehrát se slovy nebo si zazpívat jen s hudebním doprovodem. Každá píseň obsahuje i noty, pomocí níž je možné si písničku přehrát.

Kniha obsahuje přes 500 zvukových stop.

Zvuková produkce - beepSOUND production.

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 
Balení: 1 ks
Typ hry: Cestovní, Vzdělávací
Věk: Od 3 let
Načítám