Efko Pat a Mat - Motáci - rodinná hra

Zábavná kontaktní hra se šňůrkami, se kterou budete mít zamotané nejen ruce. Podaří se vám rozplést vaši zašmodrchanou skupinku vzájemným prolézáním mezi sebou? Ideální hra do dětského kolektivu, na párty...

EAN: 8592168884339
Kód 1: 88433
Kód 2: 88433EFK
8,65 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zábavná kontaktní hra se šňůrkami, se kterou budete mít zamotané nejen ruce. Podaří se vám rozplést vaši zašmodrchanou skupinku vzájemným prolézáním mezi sebou? Ideální hra do dětského kolektivu, na párty... Prolomí ledy i mezi nejzarytějšími introverty. 

Pat a Mat se vždycky do všeho zamotají! Budete šikovnější než oni a rozmotáte svoji zašmodrchanou skupinku bez toho, aniž byste se pustili svých konců šňůrek? Vaším úkolem je vzájemným prolézáním mezi sebou rozplést vaši motanici, ale za žádnou cenu nikdo nesmí pustit konce šňůrky.

Hra je určena pro 3 až 6 hráčů od 5 let. Hráči hrají se stejným počtem šňůrek jako je počet hráčů. Tři hráči hrají se třemi šňůrkami, čtyři hráči hrají se čtyřmi šňůrkami... 

Ideální outdoor/indoor hra pro všechny věkové generace. Super zábava na tábor, vánoční večírek, party... Motáky jsme zabalili do kompaktní pevné krabice (13 x17 x 5,7 cm), takže se vejde do každého batohu.

V balení naleznete:

  • 6 ks různě barevných 1 metr dlouhých šňůrek zakončených navlečeným dřevěným korálkem, který slouží k uchopení konce šňůrky

  • CZ / SK návod

Jak na to?

  • Jeden z hráčů uchopí jednou rukou svazek šňůrek tak, aby celý svazek visel shora dolů. Ostatní hráči pak jednou rukou chytí spodní konec libovolné šňůrky a druhou rukou chytí horní konec odlišně barevné šňůrky.

  • Hráč, který drží svazek šňůrek, ho nepouští, dokud všichni ostatní hráči nedrží v každé ruce konec s korálkem. On sám pak jako poslední uchopí zbývající konce. Pokud na něj zbyly konce stejně barevné šňůrky, vymění si jeden konec za jiný s některým z hráčů tak, aby každý z nich držel jinak barevný konec šňůrek. 

  • Ve chvíli, kdy všichni hráči drží v každé ruce konec šňůrky, hra může začít. Hráči se snaží rozplést zamotané provázky vzájemným prolézáním mezi sebou a přelézáním svých těl, ale za žádnou cenu nesmí konce šňůrek pustit až do konce hry.

  • Konec hry nastává v okamžiku, kdy hráči postupně rozpletou překřížené provázky a vytvoří „kruh“. Tzn. hráči mezi sebou jsou spojeni pouze šňůrkou, kterou drží za konce a která se nikde nekříží s jinou šňůrkou. Hráči mohou stát čelem do kruhu i ven z kruhu – to není podstatné. Důležité je nekřížit „vlákno“.

  • Pokud se povede rozplést zauzlovanou skupinu – motanici, vyhrávají všichni hráči. Pokud se jim to nepovede, tak jsou všichni motáci :-)

Vyrobeno v České republice.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Pat a Mat
Typ hry: Dětské, Párty hry
Věk: Od 5 let
Načítám