Efko Harry Potter - Turnaj tří čarodějnických škol - rodinná společenská hra

Sada 3 her. Každá z nich představuje jeden úkol z Turnaje o Ohnivý pohár a vtáhne vás do napínavého příběhu Harryho Pottera. Pravidla jsou jednoduchá, a tak si na své přijdou čarodějové i mudlové všech věkových kategorií.

EAN: 8590632055100
Kód 1: 5510
629 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Sada 3 her. Každá z nich představuje jeden úkol z Turnaje o Ohnivý pohár a vtáhne vás do napínavého příběhu Harryho Pottera. Pravidla jsou jednoduchá, a tak si na své přijdou čarodějové i mudlové všech věkových kategorií. Během turnaje o Ohnivý pohár musí mladí čarodějové splnit celkem tři úkoly. Každý úkol je představen jednou hrou:

1. úkol (hra): Souboj s draky

  • Cílem hry je sestavit řadu kartiček, ve které každý hráč musí vybojovat tři souboje s draky, přemoci je v závěrečném souboji a získat Zlaté vejce.

  • Hra obsahuje: 64 hracích kartiček s účastníky turnaje, draky, kouzly a Zlatým vejcem, CZ / SK návod

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 8 let.

Doba hraní: 25 - 35 minut

2. úkol (hra): Rozluštění tajemství Zlatého vejce

  • Cílem hry je sestavit kartičky do kvintetů takovým způsobem, aby hráči objevili v první části hry tajemství Zlatého vejce a ve druhé části hry osvobodili svého zajatce z hlubin Černého jezera.

  • Hra obsahuje: 120 hracích kartiček s účastníky turnaje, vodní plochou, podvodními živočichy a Zlatým vejcem, CZ / SK návod

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 8 let

Doba hraní: 35 - 50 minut

3. úkol (hra): Cesta bludištěm

  • Cílem hry je projít co nejdříve bludiště a získat Pohár tří čarodějnických škol – OHNIVÝ POHÁR. Každý hráč postupuje na svém hracím plánu bludiště pomocí kartiček s různými cestami, kdy musí překonávat překážky, které jim nadělují soupeři.

  • Hra obsahuje:  4 hrací plány, 4 figurky, 120 hracích kartiček s různými cestami a překážkami, 4 kartičky s Ohnivým pohártem, CZ / SK návod

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 8 let

Doba hraní: 30 - 45 minut

Vyrobeno v České republice.

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 8 let
Načítám