Efko Harry Potter - Lektvary pro pokročilé - rodinná společenská hra

Originální stolní rodinná hra pro malé i velké hráče, se kterou se stanete součástí známého příběhu Harry Pottera.

EAN: 8590632066212
Kód 1: 6621
399 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Originální stolní rodinná hra pro malé i velké hráče, se kterou se stanete součástí známého příběhu Harry Pottera. Díky jednoduchým pravidlům si ji s chutí zahraje jak skalní fanoušek hrdinů z Bradavic, tak třeba i dědeček, který příběhy Joanne Rowlingové nezná. Cílem hry je vyrobit co nejvíce lektvarů podle přiložených receptů. Vyhrává hráč s nevyšším počtem dokončených lektvarů.

Naučte se míchat různé lektvary jako vaši oblíbení hrdinové. Pozor na zkažené přísady, které vám lektvar znehodnotí! Učebnice Lektvary pro pokročilé vám naopak pomůže.

Cílem hry je vyrobit co nejvíce ze 16 lektvarů podle přiložených receptů. Nejdříve najdete druh lektvaru a dostanete příslušný recept, který vám předepisuje, které přísady potřebujete. Kartičky se zkaženými přísadami vám mohou „nadělit“ soupeři, tím vám míchání lektvaru znehodnotí. Kartička Učebnice lektvarů pro pokročilé vás nejen chrání před zkaženými přísadami, ale urychluje samotné míchání lektvaru. Hra končí dokončením posledního lektvaru. Vyhrává hráč s nevyšším počtem dokončených lektvarů.

Originální rodinná hra, kterou si díky jednoduchým pravidlům s chutí zahrají jak skalní fanoušci hrdinů z Bradavic, tak mudlové, kteří čarodějný svět neznají.

Hra obsahuje:

  • 32 kartiček s druhy a recepty lektvarů

  • 80 kartiček s přísadami

  • 8 kartiček se zkaženými přísadami

  • 4 kartičky Učebnice lektvarů pro pokročilé

  • CZ / SK - návod česky a slovensky

Hra je určena pro 2 - 6 hráčů od 8 let.

Doba hraní: 30 - 45 minut

Vyrobeno v České republice.

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 8 let
Načítám