Blackfire Labilní jednorožci: Přisprostlá edice

Labilní jednorožci je strategická karetní hra o dvou oblíbených věcech: jednorožcích a ničení a tohle je její přisprostlá edice, ve které nesmí chybět pořádný kůň s dildem a ten rozhodně patří k těm roztomilejším tvorům! 
EAN: 3558380096894
Kód 1: ASTEEUU02CSSK
749 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Labilní jednorožci je strategická karetní hra o dvou oblíbených věcech: jednorožcích a ničení a tohle je její přisprostlá edice, ve které nesmí chybět pořádný kůň s dildem a ten rozhodně patří k těm roztomilejším tvorům! Začínáte s malým jednorožčetem ve vaší Stáji. Hodně "kjůůůt"... Popravdě? Tyhle jednorožčata už zas tak hezká nejsou, ale někdo se jich ujmout musí!

Do své armády můžete posbírat více než 20 druhů magických jednorožců s vlastní extra sílou! Třeba takový Vlhký jednorožec má opravdu silné kouzlo, které překvapí nejednoho hráče u stolu! Postavte svoji armádu tak rychle, jak jen to půjde, jinak budete zničeni nějakým z vašich rádoby přátel. Ať už máte v plánu se mstít nebo bránit svoji Stáj, použijte Magii (v jakékoliv podobě)! Nic ale neuspěchejte, protože někdo by mohl mít kartu "Íhaha Z***E"! Ten, kdo jako první dokončí svoji armádu jednorožců, bude nadosmrti opěvován a možná i obletován… minimálně do příští hry. Hodně štěstí!

PS: Hra obsahuje také volitelná svlékací pravidla a to je pak úplná čuňárna!

Obsah balení:

  • 135 přisprostlých karet

  • 1 česká pravidla

Hra je určena pro 2 - 8 hráčů od 18 let

Doba hraní: 30 - 60 minut

Balení: 1 ks
Typ hry: Strategické, Párty hry
Věk: Od 18 let
Načítám