Blackfire Vlkodlaci z Temného Hvozdu

Malou vesničku Temný Hvozd sužují obludné chlupaté příšery, které se skrývají přímo v jejím centru. Zorganizujte obyvatele městečka, odhalte převlečené zlo a zabijte bestie dřív, než si vyžádají na obětech celé městečko a navždy do něj vnesou věčné ticho. 
EAN: 3558380103189
Kód 1: ASLMELG01CSSK
11,50 € cena s DPH
Do týdne
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Malou vesničku Temný Hvozd sužují obludné chlupaté příšery, které se skrývají přímo v jejím centru. Zorganizujte obyvatele městečka, odhalte převlečené zlo a zabijte bestie dřív, než si vyžádají na obětech celé městečko a navždy do něj vnesou věčné ticho. Na začátku hry si hráči vyberou moderátora, který bude celou hru řídit. Moderátor je nejdůležitější hráč ve hře. Jeho úkolem je vytvořit silnou atmosféru, aby byla hra opravdu zábavná. Moderátor každému hráči pak tajně rozdá kartu s rolí, kterou bude v této hře daný hráč zastávat - vlkodlak, prostý vesničan nebo spinální postavy jako například lovec, čarodějnice, děvčátko, věštec a tak dále... Čím více typů vesničanů je ve hře, tím do ní vnesete více intrik a vzrušení. Nebojte se nastolit doslova děsivou atmosféru!

Vlkodlaci z Temného Hvozdu je hra, která se skvěle hodí pro větší počet hráčů a vězte, že atmosféra při jejím hraní by se dala mnohdy krájet!

Obsah balení:

  • 24 karet

  • česká a slovenská pravidla

Hra je určena pro 8 - 18 hráčů od 10 let.

Doba hraní: 30+ minut

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Strategické
Věk: Od 10 let
Načítám