Bino Píšťalka - Panáček s poutkem - 5 druhů

Barevná dřevěná píšťalka s veselými postavičkami a praktickým poutkem na zavěšení podporuje rozvoj dětského sluchu. Píšťalky mají při silném "fouknutí" příjemný hlasitý zvuk. Ideální také jako fotbalová nebo signální píšťalka. 
Zboží je dodáváno v asortu. Chcete-li konkrétní variantu, napište nám to při objednávce do poznámky.
EAN: 4019359860964
Kód 1: 82986096
Kód 2: 9986096-1
1,77 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 5ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Barevná dřevěná píšťalka s veselými postavičkami a praktickým poutkem na zavěšení podporují rozvoj dětského sluchu. Píšťalka vyluzuje příjemný hlasitý zvuk, je proto vhodná také jako fotbalová, nebo signální píšťalka. Potěší jako drobný dárek k mnoha příležitostem! Vyrobeno z masivního dřeva a nalakováno nezávadnými barvami.

Hlavní vlastnosti:

  • atraktivní motiv

  • univerzální použití

  • odolné dřevěné provedení

Parametry:

  • Rozměr: 7 cm

  • Materiál: vyrobeno z robustního dřeva

  • V pěti různých variantách

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny českou firmou z Klatov (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám