Bino Tabule dřevo oboustranná - magnetická černá / bílá s doplňky - 68 ks

Skládací oboustranná dětská tabule se spoustou příslušenství. Jedna strana je bílá a magnetická pro připevnění přiložených magnetických obrázků nebo pro psaní fixou; druhá strana je břidlicová pro psaní křídou. 
EAN: 4019359706040
Kód 1: 82070604
Kód 2: 70604
17,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Skládací oboustranná dětská tabule se spoustou příslušenství. Jedna strana je bílá a magnetická pro připevnění přiložených magnetických obrázků nebo pro psaní fixou; druhá strana je břidlicová pro psaní křídou. Součástí je křída, fix a guma. Hrací tabule nabízí spoustu zábavy a radosti při kreslení, psaní a malování. Vytváření mnoha vzorů pomocí magnetických tvarů a šablon podporuje kreativitu vašeho dítěte. Vaše dítě si může hrát na podlaze nebo stole. Tabule se dá složit naplocho a snadno uskladnit. Předškoláci a děti ze základních škol si s touto hračkou užijí nekonečnou zábavu. Skvěle se hodí také na cestování.

  • Součástí balení je křída, fix a guma

  • Celkem balení obsahuje 68 ks doplňků

  • Materiál: dřevo

  • Rozměry kusového balení: 49 x 39 x 3 cm

  • Baleno v krabici

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny českou firmou z Klatov (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám