LEGO Super Mario 71411 - Všemocný Bowser

Vzdejte hold královi Koop a postavte si Všemocného Bowsera od Lego Super Mario. Bowserovy ostny na této sestavitelné figurce jsou tvořeny dílky Lego, které jsou novinkou pro říjen 2022.
EAN: 5702017155319
Kód 1: 2271411
Kód 2: 71411LEG
230,96 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Vzdejte hold královi Koop a postavte si Všemocného Bowsera od Lego Super Mario. Bowserovy ostny na této sestavitelné figurce jsou tvořeny dílky Lego, které jsou novinkou pro říjen 2022. Samozřejmě nechybí ani vystřelovač ohnivých koulí a tlačítko k ovládání pohybů hlavy a krku. A paže a prsty tohoto obávaného protivníka se hýbají také! Pohybujte Bowserovou hlavou a krkem pomocí tlačítka pod mušlí, otevírejte a zavírejte ústa, pohybujte pažemi, rukama, nohama a ocasem a aktivujte vystřelovač ohnivé koule. Na platformě je skrytý blok POW pro lepší herní zážitek se startovacími sadami, které se prodávají samostatně. Tyto dvě věže musí Bowser převrhnout.

Vystavte si Všemocného Bowsera na bitevní podložce z kostek, na které jsou 2 věže ke shození, ukrytá akční kostka POW a akční prvek. Zkombinujte Bowsera a jeho podložku s některým ze startovacích setů Lego Super Mario (71360LEG, 71387LEG nebo 71403LEG – prodávány samostatně) a bojujte s Lego Mariem, Lego Luigim nebo Lego Peach. Jedná se o skvělý dárek pro fanoušky světa Super Mario, se kterým si zábavu užije celá rodina. Nechybí podrobný návod na stavění, který vás provede tvořením tohoto složitého modelu.

  • Tento model postavy Lego Super Mario se stojanem měří přes 32 cm na výšku, 41 cm na šířku a 28 cm do hloubky

  • Počet kostek: 2807

Nenechte si ujít další stavebnice Lego pro dospělé, které jsou součástí této kolekce. Ať už vás baví cokoli, určitě pro vás máme inspirativní stavitelský projekt. Díky snadno srozumitelným obrázkovým pokynům se i fanoušci Lego Super Mario, kteří jsou s Lego nováčky, mohou sebevědomě pustit do složitého stavebního projektu.

Lego Super Mario Collectible: Tato stavebnice je součástí kolekce Lego sad pro dospělé, kteří rádi tráví svůj volný čas kreativními projekty, které vyžadují jejich plnou pozornost.

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, takže se snadno spojují do pevných modelů. Lego kostky a dílky procházejí všemi myslitelnými testy, abychom se ujistili, že splňují nejpřísnější globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 58 x 48 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 2807
Věk: Od 18 let
Načítám