LEGO Avatar 75574 - Toruk Makto a Strom duší

Udělejte radost dítěti od 12 let, které miluje sci-fi a zvířata, populární stavebnicí Lego Avatar Toruk Makto a Strom duší.
EAN: 5702016913798
Kód 1: 2275574
Kód 2: 75574LEG
3 395 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Udělejte radost dítěti od 12 let, které miluje sci-fi a zvířata, populární stavebnicí Lego Avatar Toruk Makto a Strom duší. Najdete v ní minifigurky Na’vi Jakea Sullyho, Neytiri, Mo’at a Tsu’Teye, pohyblivou figurku Toruka s fóliovými křídly, figurku koně Pa’li a sestavitelný Strom duší, a navíc 3 modely prostředí s dílky, které svítí ve tmě. 

Podpořte své dítě a jeho lásku k filmovému trháku se stavebnicí ikonického místa, která umožní přehrávat si známé scény nebo vymýšlet vlastní příběhy – ať už si malí hrdinové budou hrát sami nebo třeba s celou rodinou. Kombinujte a sbírejte různé stavebnice (prodávány samostatně) a postavte si bezpočet vlastních verzí Pandory.

  • Toruk je 24 cm vysoký a 39 cm široký s roztaženými křídly

  • Strom duší je 22 cm vysoký a 23 cm široký

  • Počet kostek: 1212

Stavebnice Lego  Avatar přináší známé postavy a unikátní tvory a lokace a nabízejí úžasné možnosti hraní příběhů a akčních dobrodružství. Do detailu propracované modely prostředí a tvorů také vypadají skvěle vystavené na polici a i starším dětem a fanouškům nabídnou soustředěný stavitelský zážitek, který je zavede zpět na úžasnou planetu. Všechny sady Lego Avatar jsou navrženy tak, aby je mohlo stavět několik lidí společně. Tři brožury s návodem na stavění umožňují přátelům nebo rodičům a sourozencům postavit různé části sady.

Tato a další sady Lego Avatar (prodávané samostatně v různých datech) jsou skvělými vánočními nebo narozeninovými dárky pro filmové fanoušky a umožňují dětem všech věkových kategorií kreativní hry. 

Lego díly a sady splňují přísné standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy perfektně fungují – a to již od roku 1958. Lego díly jsou testovány, aby bylo zajištěno, že každá stavebnice splňuje přísné bezpečnostní normy, což umožňuje dětem zapojit se do kreativní, nezávislé hry s touto odolnou a spolehlivou sadou avatarů.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avatar
Počet dílků stavebnice: 1212
Věk: Od 12 let
Načítám