Efko Pat a Mat - Postřehovka - postřehová hra

Pat a Mat mají v kůlně děsný nepořádek. Pomoz jim v zábavné rodinné hře najít to, co zrovna potřebují. Buď nejrychlejší a vyhraj!

EAN: 8592168884308
Kód 1: 88430
Kód 2: 88340EFK
349 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pat a Mat mají v kůlně děsný nepořádek. Pomoz jim v zábavné rodinné hře najít to, co zrovna potřebují. Buď nejrychlejší a vyhraj!

Oblíbená postřehová hra se známými postavičkami nerozlučných kamarádů Pata a Mata. Vítězí ten, kdo nejrychleji najde správný obrázek v záplavě ostatních. Nenech se mýlit. Pravidla jsou sice velmi jednoduchá, ale ve hře uspěje jen ten nejbystřejší. Urči obtížnost hry a překvap protihráče bleskovou reakcí.

Herní desky polož na stůl do čtverce 2 x 2. Nezáleží na orientaci jednotlivých herních desek, pokaždé je možné složit jinou variantu čtverce – herního plánu. Kartičky zamíchej a nechej v komínku rubem nahoru. Lízni si kartičku a spolu s protihráči hledej skupinu předmětů na ní zobrazených. Předměty spolu musí sousedit – musí být v bezprostřední blízkosti (dají se spojit pomyslnou čárou bez přerušení jiným předmětem). Kdo najde správnou dvojici jako první, vyhrává kolo a kartičku si nechává. Vyhrává hráč s největším počtem kartiček. V návodu nalezneš 3 herní varianty. 

Hra obsahuje:

  • 4 herní plány 160 x 160 mm

  • 54 pevných kartiček 50 x 50 mm

  • CZ / SK návod

Hra je určena pro dva  a více hráčů od 5 let.

Doba hraní: 30 minut

Obtížnost: snadná

Vyrobeno v České republice.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Pat a Mat
Typ hry: Dětské, Párty hry, Logické
Věk: Od 5 let
Načítám