Bonaparte Kecka - společenská hra v plechové krabičce

Postřehová hra se slovy. Opraš hluboko v paměti zasunutá slovíčka. O vítězství ve hře rozhoduje kromě postřehu také kvalitní slovní zásoba. 
EAN: 8595557514596
Kód 1: 26004596
199 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

 

Postřehová hra se slovy. Opraš hluboko v paměti zasunutá slovíčka. O vítězství ve hře rozhoduje kromě postřehu také kvalitní slovní zásoba. Hledej slova, skládej věty a snaž se získat co nejvíce bodů.

Cílem hry je získat víc karet, nebo vyšší součet bodů na kartách, než soupeř. Pravidla nabízejí řadu variant. Karty mohou ležet v paklíku rubem nahoru. Vrchní kartu vyložíte lícem navrch. Hod barevnou kostkou určí jedno písmenko. Hledáte slovo začínající tímto písmenem. Také můžete nejdříve házet kostkou a karty otáčet až poté. V náročnějších variantách můžete házet více kostkami a tvořit tak krátké věty, kde slova začínají určenými písmeny. Můžete zakázat vlastní jména, aby se v každé větě objevilo jméno pohádkové bytosti nebo cokoli jiného. Pravidla můžete libovolně měnit, přizpůsobovat vlastním potřebám a dělat hru ještě zábavnější. Hlavní je, se dobře pobavit.

  • Vše je v plechové krabičce o rozměru: 9 x 9 x 5 cm

Hra je určena pro dva a více hráčů od 6 let.

Balení: 1 ks
Typ hry: Dětské, Párty hry
Věk: Od 6 let
Načítám