Spokey HOME JUNGLE - Posilovací bavlněná guma - light

Fitness gumy Spokey HOME JUNGLE jsou skvělou volbou jak pro začátečníky, tak i pro profesionální sportovce. Guma s nižší odporovou sílou vám pomůže k získání správné techniky cvičení a připraví svaly na vyšší zátěž.
EAN: 5905339415165
Kód 1: K941516
145 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Fitness guma Spokey HOME JUNGLE:

  • skvělá podpora během cvičení jógy, protahování, fitness a pilates

  • vyrobená z odolné bavlny, takže se nedeformuje a vydrží extrémně silné natažení

  • s 20kg odporem pomáhá zpestřit cvičení a zapojit svalové partie, na kterých vám záleží

Použití fitness gum s uzavřeným obvodem při tréninku, vám umožní maximalizovat účinky tréninku a soustředit se na různé části těla, na kterých vám záleží nejvíce. Díky nim bude trénink paží, nohou, stehen nebo hýždí neuvěřitelně efektivní. Light verze tréninkové gumy HOME JUNGLE s odporem 20 kg je vyrobena z velmi pevné bavlny, díky čemuž se nedeformuje a vydrží silné natažení.

Fitness gumy Spokey HOME JUNGLE jsou skvělou volbou jak pro začátečníky, tak i pro profesionální sportovce. Guma s nižší odporovou sílou vám pomůže k získání správné techniky cvičení a připraví svaly na vyšší zátěž. Guma s vyšší odporovou silou je určena lidem, kteří rádi cvičí na 200%. Fitness gumy HOME JUNGLE fungují podobným způsobem jako gumový expandér nebo pás na jógu a jejich využití je opravdu široké. Díky svým vlastnostem a délce umožňují rozšířit rozsah cviků. Můžete je použít jak pro protažení před tréninkem či po tréninku, pro posilování, pilates, aerobik či rehabilitaci. Uzavřený okruh gum se osvědčí všude tam, kde je vyžadován kratší rozsah a vyšší odpor. 

HOME JUNGLE je guma, která vám umožní trénovat kdekoliv – v posilovně, doma nebo venku. Tréninkové gumy doporučují osobní trenéři, protože díky nim si můžete zpestřit svůj trénink a zacílit se na určitou svalovou skupinu, na které vám nejvíce záleží. Gumy HOME JUNGLE se skvělé hodí v oblasti fitness, rehabilitace, ortopedie, sportovní medicíny, neurologie, geriatrie a pediatrie. 

Podložky na cvičení, fitness vybavení a doplňky pro jógu přizpůsobené nejnovějším trendům ve světě sportu i designu. Nejnovější kolekce HOME JUNGLE kombinuje kvalitu a funkčnost s tajemnými květinovými motivy, což představuje nejlepší vybavení pro každou domácí posilovnu. 

Parametry:

  • materiál: bavlna

  • stupeň napětí: light (20 kg)

  • rozměr: 32 x 5 cm

Balení: 1 ks
Načítám