LEGO Marvel Spiderman 76230 - Venom – figurka

Nadchněte malé akční hrdiny od 8 let parádním mimozemšťanem Venomem z filmové ságy Spider-Man.
EAN: 5702017324340
Kód 1: 2276230
Kód 2: 76230LEG
609 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Nadchněte malé akční hrdiny od 8 let parádním mimozemšťanem Venomem z filmové ságy Spider-Man. Tato figurka Venoma inspirovaná marvelovským symbiontem je plně kloubová, a tudíž k nerozeznání od skutečnosti. Zaujme drápovými prsty a umožňuje snadné polohování, takže si děti budou moct snadno přehrávat bitvy a strhující mise. A až bude akce pro daný den tak akorát, bude se superpadouch skvěle vyjímat na výstavce. vVšechny části sestavitelné figurky Venoma obsahují kloubové spoje, takže se může hýbat přesně jako ve skutečnosti. Tuto figurku si můžete vzít kamkoli s sebou.

Řada Lego Marvel nabízí další sběratelské figurky, včetně Milese Moralese (76225LEG) a Spider-Mana (76226LEG).

  • Tato figurka je vysoká 23 cm. Je to ten správný formát, který si vezmete s sebou, ať jdete, a poskytne okamžitou akční zábavu.

  • Počet dílků: 297

Bezplatná aplikace s návody na stavění Lego dětem umožní prohlížet, přibližovat a otáčet model během stavění, takže se do tvůrčího procesu ponoří naplno.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 

Bezplatná aplikace s návody na stavění Lego dětem umožní prohlížet, přibližovat a otáčet model během stavění, takže se do tvůrčího procesu ponoří naplno.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman, Marvel
Počet dílků stavebnice: 297
Věk: Od 8 let
Načítám