LEGO Marvel Spiderman 76225 - Miles Morales – figurka

Udělejte fanouškům Spider-Mana od 8 let radost dárkem, na který jen tak nezapomenou: darujte jim vlastní repliku Milese Moralese. 
EAN: 5702017154657
Kód 1: 2276225
Kód 2: 76225LEG
609 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Udělejte fanouškům Spider-Mana od 8 let radost dárkem, na který jen tak nezapomenou: darujte jim vlastní repliku Milese Moralese. Přesně jako ve skutečnosti! Tato realistická figurka Milese Moralese inspirovaná marvelovským hrdinou Spider-Manem je plně kloubová a obsahuje i dílky v podobě pavučiny. Děti ji tím pádem mohou rozpohybovat tak, jak bude v bitvách a na strhujících misích potřeba. Když se Miles zrovna neprohání ulicemi a nebojuje s padouchy, bude se skvěle vyjímat na výstavce.

Řada Lego Marvel nabízí další sběratelské figurky, včetně Spider-Mana (76226LEG) a Venoma (76230LEG).

  • Tato figurka je vysoká 23 cm. Je to ten správný formát, který si vezmete s sebou, ať jdete, a poskytne okamžitou akční zábavu.

  • Počet dílků: 238

Bezplatná aplikace s návody na stavění Lego dětem umožní prohlížet, přibližovat a otáčet model během stavění, takže se do tvůrčího procesu ponoří naplno.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman, Marvel
Počet dílků stavebnice: 238
Věk: Od 8 let
Načítám