LEGO City 60352 - Adventní kalendář

Zpestřete si čekání na svátky s adventním kalendářem Lego City. Děti mohou odpočítávat dny do Vánoc se zábavnými minimodely, oblíbenými hrdiny ze seriálu LEGO City Dobrodružství a parádními doplňky. 
EAN: 5702017161839
Kód 1: 2260352
535 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zpestřete si čekání na svátky s adventním kalendářem Lego City. Děti mohou odpočítávat dny do Vánoc se zábavnými minimodely, oblíbenými hrdiny ze seriálu LEGO City Dobrodružství a parádními doplňky. Stačí rozložit tematickou herní podložku a můžete si užít bezpočet nápaditých příběhů a dobrodružství. Zábavné modely, se kterými si děti poradí snadno a rychle. Adventní kalendář Lego City pro rok 2022 představuje skvělý dárek pro děti od 5 let. Ke každé hračce je k dispozici podrobný návod na sestavení, takže zábavný stavitelský a herní zážitek si užijí i děti, pro které jsou kostky Lego novinkou. Stavebnice obsahuje 5 minifigurek z televizní série Lego City Adventures: Billy, Maddy, Mr. Produce, Tippy a Raze a navíc minifigurka Santa. Vaše dítě může sklopit zadní stranu kalendáře a zobrazit imaginativní dobrodružství v zimní krajině. 

Adventní kalendář Lego City obsahuje množství zábavných sestavitelných hraček a vánočních překvapení pro nápadité hraní. Pro ještě větší porci zábavy mohou děti modely, doplňky i minifigurky z kalendáře kombinovat s dalšími stavebnicemi Lego!

  • Krabice s adventním kalendářem LEGO® City je 26 cm vysoká, 38 cm široká a 7 cm hluboká

  • Počet dílků: 287

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby byla zajištěna konzistentnost, kompatibilita a skvělá zábava při stavění. Lego kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 287
Věk: Od 5 let
Načítám