LEGO Friends 41706 - Adventní kalendář

Začněte odpočet do Vánoc s úžasným adventním kalendářem Lego Friends. Za každým okénkem se ukrývá malý vánoční dáreček v podobě minipanenky, mikropanenky nebo mini modelu. 
EAN: 5702017155074
Kód 1: 2241706
535 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Začněte odpočet do Vánoc s úžasným adventním kalendářem Lego Friends. Za každým okénkem se ukrývá malý vánoční dáreček v podobě minipanenky, mikropanenky nebo mini modelu. Děti od 6 let každý den objeví nový dáreček. Ty pak mohou kombinovat do roztomilých vánočních scén, ve kterých Olivie s rodinou navštíví vánoční trhy. Můžete se těšit na spoustu zábavných aktivit, například stavění sněhuláka, bruslení nebo karaoke. Nechybí ani stánky s lahodným jídlem a stánek, kde může Olivie vyrobit raketu a darovat ji jako vánoční dárek. Hrdinové dají seno sobovi a pak už je jejich řada na fotku se Santou. Děti slaví Vánoce s Olivií a její rodinou: Vaše dítě může s Olivií procházet stánky na vánočním trhu, vyzkoušet všechny vzrušující vánoční aktivity a poté navštívit Santa Clause a jeho soby. Hodiny zábavy: 24 mini modelů zve děti k hraní rolí, jako je stavění sněhuláka, bruslení, zpívání karaoke, stavění rakety a pojídání vánočních specialit u stánků.

Adventní dárečky, které budou přinášet radost ještě dlouho potom! Tento adventní kalendář bude bavit ještě dlouho po Vánocích. Poskytne dětem stavitelský a herní zážitek, který si mohou užívat kdykoli znovu. Můžete roztočit kolo štěstí, postavy mohou shazovat plechovky pomocí vystřelovače a Santovy sáně lze zapojit za soba.

  • Dárková krabice adventního kalendáře LEGO® Friends je 25 cm vysoká, 37 cm široká a 6 cm hluboká

  • Počet dílků: 312

Vánoční dárky Lego Friends splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a pokaždé dokonale zapadnou. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 312
Věk: Od 6 let
Načítám