LEGO Super Mario 71408 - Hrad Peach – rozšiřující set

Dopřejte dětem možnost doplnit herní svět Lego Super Mario o kultovní lokaci díky rozšiřujícímu setu Hrad Peach.
EAN: 5702017155289
Kód 1: 2271408
Kód 2: 71408LEG
3 005 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Dopřejte dětem možnost doplnit herní svět Lego Super Mario o kultovní lokaci díky rozšiřujícímu setu Hrad Peach. Hráči mohou prozkoumávat nespočet prvků a nejrůznějšími způsoby sbírat digitální mince s interaktivními figurkami Lego Maria, Lego Luigiho nebo Lego Peach (nejsou součástí setu). Součástí modelu je trůnní sál s otočnou zdí, za kterou se ukrývá Bowser, vitrážové okno s princeznou Peach, obraz Bob-omb s akčním prvkem, dort ukrývající Goombu, speciální potrubí, kostka času, „rozbitý“ most, mísa s fialovým ovocem a mnoho dalšího. 

Poznámka: Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je vyžadován startovací set 71360, 71387 nebo 71403.

Set obsahuje 5 postav Super Mario a je vhodný pro samostatné i skupinové hraní. Jedná se o úžasný dárek pro děti starší 8 let. 

  • V základní konfiguraci je modulární model 30 cm vysoký, 36 cm široký a 48 cm hluboký a lze jej kombinovat s dalšími sadami Lego Super Mario.

  • Počet dílků: 1216

Stáhněte si aplikaci Lego Super Mario a získejte přístup k návodům a dalšímu zábavnému obsahu. Herní úrovně bez omezení Startovací a rozšiřující sety Lego Super Mario umožňují fanouškům tvořit, rozšiřovat a přestavovat vlastní herní úrovně, ve kterých si užijí dlouhé hodiny zábavy při sbírání mincí. 

Sběratelské sady Lego Super Mario lze rozšiřovat a přeskupovat mnoha způsoby, aby nabídly nekonečné kreativní výzvy a zapojily děti do mnoha vzrušujících misí ve sbírání mincí (dokonce i se sourozenci nebo přáteli). 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, takže je lze snadno a bezpečně zaklapnout. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 39 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 1216
Věk: Od 8 let
Načítám