LEGO Technic 42144 - Bagr s drapákem

Víte o dítěti, které miluje svět techniky? Pak mu jistě uděláte radost modelem Bagr s drapákem od Lego Technic vhodným od 10 let. Stavebnice je určena malým nadšencům do stavebních strojů.
EAN: 5702017160818
Kód 1: 2242144
Kód 2: 42144LEG
103,81 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Víte o dítěti, které miluje svět techniky? Pak mu jistě uděláte radost modelem Bagr s drapákem od Lego Technic vhodným od 10 let. Stavebnice je určena malým nadšencům do stavebních strojů. Umožní jim nahlédnout do fascinujícího technického principu. Nabízí spoustu manuálních a pneumatických funkcí, takže malí zvědavci mohou prozkoumat, jak tento výkonný stroj třídí, přepravuje a nakládá materiál připravený ke zpracování. Prohlédněte si pohyblivé rameno s dosahem přibližně 35 cm, a k tomu navíc klasický drapák v podobě „pomerančové slupky“, který lze otevírat a zavírat. Prohlédněte si horní rameno, které se může otáčet o 360 stupňů, výsuvnou kabinu obsluhy, a k tomu navíc mobilní systém podvozku s řízením a 4 stabilizačními podpěrami.

Fanoušci řady Lego Technic si tuto stavebnici náležitě vychutnají. Zároveň se jedná o skvělý projekt pro ty, kteří mají zájem o náročnější výzvu.

  • Tento stavební stroj měří přes 33 cm na výšku, 40 cm na délku a 17 cm na šířku

  • Počet dílků: 835

Modely Lego Technic nabízejí realistické mechanismy a funkce pohybu, které uvedou mladé stavitele do světa inženýrství.

Dílky Lego Technic splňují ty nejpřísnější standardy a jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 38 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 835
Věk: Od 10 let
Načítám