LEGO Marvel 76218 - Sanctum Sanctorum

Zachyťte kouzlo Doktora Strange s impozantní stavebnicí Lego Marvel Sanctum Sanctorum, která skládá poctu mistrovi mystických umění prostřednictvím modelu pro dospělé nadšence.
EAN: 5702017154619
Kód 1: 2276218
Kód 2: 76218LEG
215,35 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zachyťte kouzlo Doktora Strange s impozantní stavebnicí Lego Marvel Sanctum Sanctorum, která skládá poctu mistrovi mystických umění prostřednictvím modelu pro dospělé nadšence. Lego Marvel Sanctum Sanctorum je třípatrový, 360stupňový, modulární model pro dospělé fanoušky komiksového světa od Marvelu. Stavebnice obsahuje minifigurky Doktora Strange, Wonga, Iron Mana, Spider-Mana, Ebonyho Mawa, mistra Morda, zlého Strange, mrtvého Strange a Scarlet Witch. Model se pyšní spoustou známých a věrných doplňků z filmů Avengers: Infinity War a Doktor Strange v mnohovesmíru šílenství od studia Marvel. Tento úchvatný výstavní model představuje skvělý narozeninový nebo vánoční dárek, ale můžete jím klidně jen tak udělat radost dospělému fanouškovi Marvelu z řad vašich blízkých.

  • Model měří přes 32 cm na výšku, 31 cm do šířky a 26 cm do hloubky

  • Počet dílků: 2708

Model vystavený doma nebo v kanceláři rozhodně nezůstane bez povšimnutí. Spoustu zdí a částí můžete přestavět, a vytvořit tak nejrůznější akční scény. Model je také kompatibilní s dalšími stavebnicemi Lego pro dospělé. Součástí je kvalitní, tištěný návod na stavění. Řada prémiových stavebnic Lego pro dospělé nabízí obohacující stavitelské zážitky, jejichž výsledek vás bude těšit ještě dlouho po dokončení modelu.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 58 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Avengers
Počet dílků stavebnice: 2708
Věk: Od 18 let
Načítám