LEGO Minecraft 21189 - Jeskyně kostlivců

Akční stavebnice pro hráče Minecraftu – Model Jeskyně kostlivců od Lego Minecraft zaujme klasickými detaily, nápaditými funkcemi a několika biomy, takže nic nestojí v cestě nekonečným dobrodružstvím.
EAN: 5702017234328
Kód 1: 2221189
Kód 2: 21189LEG
619 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Akční stavebnice pro hráče Minecraftu – Model Jeskyně kostlivců od Lego Minecraft zaujme klasickými detaily, nápaditými funkcemi a několika biomy, takže nic nestojí v cestě nekonečným dobrodružstvím. Těšit se lze na průzkumníka jeskyní, tři kostlivce a tři biomy: krápníkovou jeskyni s funkcí padajících kamenů; zarostlou jeskyni s křovím, hlínou a pochodněmi; a na hladomornu s množičem kostlivců. Děti si mohou postavit, prozkoumat a ovládat zábavné funkce, které na ně čekají na nekončících dobrodružstvích ze světa Minecraft. Pro extra porci kreativity si mohou model přestavět podle sebe.

  • Všestranný model měří 14 cm na výšku, 19 cm na šířku a 14 cm do hloubky a ukrývá v sobě netušený herní potenciál.

  • Počet kostek: 364

Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou videohru a postavit si z kostek Lego známe lokace, předměty a protivníky ze hry.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 364
Věk: Od 8 let
Načítám