Dvěděti Zahradní taška s nářadím

Nářadí vždy při ruce všem malým zahradníkům a zahradnicím! S touto soupravou si na zahradě užijí spoustu zábavy. Mohou přitom objevovat přírodní koloběh a pomoci s prací rodičům.
EAN: 0764460796629
Kód 1: 2D79662
344 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nářadí vždy při ruce všem malým zahradníkům a zahradnicím! S touto soupravou si na zahradě užijí spoustu zábavy. Mohou přitom objevovat přírodní koloběh a pomoci s prací rodičům. Nářadí je vyrobeno z masivního dřeva a odolného kovu, přizpůsobené tak, aby jej děti mohly snadno a jistě uchopit. Odolná taška nabízí velký úložný prostor a lze ji snadno čistit. Svou barevností souprava probudí to pravé zahradnické nadšení. Vzhůru na záhon!

Hlavní vlastnosti:

  • taštička s 5 díly nářadí

  • odolné provedení

  • omyvatelné

Parametry.

  • Rozměry tašky: 33 x 28 cm

  • Délka nářadí: 20 cm

  • Materiál: dřevo, kov, tkanina

  • Počet dílů: 6

  • Váha: 0,53 kg

Česká rodinná společnost Dvěděti.cz vznikla roku 2010, hlavní myšlenkou bylo pomoci rodičům obohatit dětský svět o smysluplné dřevěné hračky. Zakladatelé Radim a Marie se s obrovskou chutí a odevzdáním srdcí vrhli do rodinného projektu, díky podané ruce ostatních hračkářů se jim podařilo v online světě přiblížit českým a slovenským zákazníkům nejen místní, ale především renomované evropské výrobce. Díky velkému zájmu zákazníků o tyto kvalitní produkty se tak firma Dvěděti.cz stala hrdým výhradním dovozcem a distributorem britských, francouzských, německých a dalších značek pro český a slovenský trh. Později vytvořili i svou vlastní značku Dvěděti.

Nabízí více než 10.000 druhů aktivních položek, převážně dřevěných hraček, jako jsou edukativní a motorické hračky pro nejmenší, chodítka a odrážedla, kostky a stavebnice, domečky pro panenky, kočárky a panenky, prodejní stánky, auta a vláčkodráhy, kreativní hry a školní pomůcky, puzzle a 3D puzzle, modely zvířátek a plyšové hračky, venkovní vybavení hřišť a mnoho dalšího. Nabízené produkty jsou vybírány s důrazem na vysokou kvalitu, bezpečnost, ekologii a udržitelnost.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám