Blackfire ESCAPE ROOM 3: úniková hra - 4 scénáře

4 NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ. DOKÁŽETE UNIKNOUT VČAS? Již jste se seznámili s únikovou hrou Escape Room? Zažijte znovu napětí únikových místností ve svém vlastním obýváku ve čtyřech zbrusu nových dobrodružstvích únikové hry Escape Room 3.
EAN: 8595680302220
Kód 1: IGIER006CZ
1 099 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

4 NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ. DOKÁŽETE UNIKNOUT VČAS? Již jste se seznámili s únikovou hrou Escape Room? Zažijte znovu napětí únikových místností ve svém vlastním obýváku ve čtyřech zbrusu nových dobrodružstvích únikové hry Escape Room 3. Zachvátí vás Panika na Titaniku, stane se z vás Alenka v říši divů, možná přežijete Úsvit zombie a přivítá vás Jiná dimenze. Nebo jste naopak o únikové hře Escape Room ještě neslyšeli? Pak se připravte na napínavou a nepředvídatelnou hru!

V únikové hře Escape Room bude potřeba spolupracovat, řešit rébusy a hledat skryté stopy. Je to neustálý závod s časem, ve kterém máte 60 minut na dokončení. Chrono dekodér měří čas, vytváří tu správnou atmosféru a říká vám, kdy si můžete nechat napovědět. V této hře vyhráváte nebo prohráváte společně. Všichni ze sebe musí dostat to nejlepší. Pro včasné rozluštění hádanek a rébusů je spolupráce jediný způsob, jak uspět. Neuvěříte, jak rychle uteče 60 minut, když se dobře bavíte... Jste připraveni na svoji největší výzvu?

Obsah balení:

  • Úvodní obálka

  • Dekodér nápovědy

  • 16 klíčů

  • 5 scénářů: Sklepení (seznamovací), 1. Panika na Titaniku, 2. Alenka v říši divů, 3. Úsvit zombie, 4. Jiná dimenze

  • UPOZORNĚNÍ: Pro spuštění chrono dekodéru jsou potřeba 3x AA baterie, které nejsou součástí balení

Hra je určena pro 3 - 5 hráčů od 16 let.

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Strategické, Logické
Věk: Od 16 let
Načítám