Seva Stavebnice DOPRAVA - Ještěrka

Vysokozdvižný vozík, manipulační zařízení anebo lidově Ještěrka. Ze 112 dílků, které v balení najdete si podle přiloženého návodu můžete sestavit nejen to.
EAN: 8592812176582
Kód 1: 0301-76
Kód 2: 40030176
15,58 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vysokozdvižný vozík, manipulační zařízení anebo lidově Ještěrka. Ze 112 dílků, které v balení najdete si podle přiloženého návodu můžete sestavit nejen to. Vysokozdvižný vozík, manipulační zařízení anebo lidově Ještěrka. Ze 112 dílků, které v balení najdete si podle přiloženého návodu můžete sestavit nejen to. SEVA DOPRAVA – Ještěrka je doporučená pro děti od 5 let. Kdo chce řídit nákladní auto, letadlo, malý traktůrek či jiné auto, má se stavebnicí SEVA jedinečnou možnost postavit si nejrůznější modely. Ohromnou výhodou stavebnice SEVA je, že je ji možné kombinovat s ostatními stavebnicemi a rozšiřovat tak její možnosti. 

Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala se natolik oblíbenou, že v roce 2019 oslavila svoje 40 výročí. Stavebnice Seva je kreativní, dětem rozvíjí představivost, kreativitu i manuální zručnost. Její variabilita určitě osloví i Vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky, atd. Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme stavebnici pro děti od 4 let, tak máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti. A když přeskočíme školku a školu pak Vám prozradíme, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče. Ryze ČESKÁ stavebnice SEVA neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat.

SEVA se již nevyrábí pouze v modrobílém provedení, ale existuje spoustu dalších barevných provedení.

Tato ČESKÁ stavebnice Seva neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Jelikož pečujeme o zdravý rozvoj dětí, není nám lhostejný ani stav životního prostředí, ve kterém budou děti vyrůstat. Proto přinášíme naše hračky z kvalitního recyklovatelného plastu v nových obalech, které zatěžují přírodu co nejméně. Všechny námi vyráběné hračky jsou pravidelně testovány renomovanou zkušebnou a splňují veškeré požadavky bezpečnosti a nezávadnosti podle normy EN71.

Tak s chutí do stavění!

  • Rozměry: 15 x 22 x 6 cm

  • Hmotnost: 0,360 kg

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 112
Věk: Od 5 let
Načítám