Mattel Fisher-Price - Obří xylofon - CZ / SK / ENG / HU / PL

Velký vzdělávací xylofon od Fisher-Price je novou verzí klasické tahací hudební hračky - nyní bude zábava ještě lepší!
EAN: 0194735088317
Kód 1: 25HJK41
Kód 2: FP-HJK41
879 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Velký vzdělávací xylofon od Fisher-Price je novou verzí klasické tahací hudební hračky - nyní bude zábava ještě lepší! Ikonický klasický xylofon ve zvětšené velikosti od Fisher-Price má dva režimy hry. Tento extra velký interaktivní xylofon má 8 podsvícených tlačítek, která aktivují přes 60 aktivací - včetně různých zvuků, písniček a frází. Stisknutím 8 svítících tlačítek aktivují děti obsah, který učí abecedu, čísla, tvary a první slova.

Protože se každé dítě vyvíjí jinak rychle, podporuje hračka technologii Smart Stages, díky níž můžete zvolit takovou úroveň obsahu, která je pro vaše děťátko zrovna nejvhodnější. Vybrat můžete mezi třemi úrovněmi výukového obsahu. Druhý režim hry nabízí dětem zábavnou hru na tahání, kdy děti mohou táhnout xylofon za sebou za rukojeť. Rukojeť se dá sklopit pod hračku pro pohodlnou hru v sedě.

Hračka má také robustní skládací rukojeť, aby se malí muzikanti mohli bavit při sezení i při chůzi a tahání xylofonu. Úrovně technologického učení vám umožní změnit způsob, jakým si hrajete, jak vaše dítě vyroste. Vzdělávací fráze a písně učí mimo jiné abecedu, čísla a tvary, stejně jako jednoduchá anglická slova.

  • Stisknutím tlačítka zeměkoule vyberte jazyk: polština, maďarština, čeština, slovenština nebo angličtina

  • Na baterie: 3x AA baterie (jsou součástí balení)

  • Rozměr balení: 48 x 26,5 x 11 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 9 měsíců
Načítám