LEGO Marvel 76216 - Zbrojnice Iron Mana

Stavebnice Zbrojnice Iron Mana od Lego Marvel doslova překypuje autentickými detaily, cool funkcemi a kultovními minifigurkami, které potěší fanoušky filmů ze slavné ságy studia Marvel. 
EAN: 5702017154596
Kód 1: 2276216
1 990 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Zbrojnice Iron Mana od Lego Marvel doslova překypuje autentickými detaily, cool funkcemi a kultovními minifigurkami, které potěší fanoušky filmů ze slavné ságy studia Marvel. Nabitá stavebnice pro fanoušky Iron Mana od 7 let. Tato všestranná stavebnice nabitá funkcemi zavede děti do slavné místnosti, kde Iron Man skladuje své technické vybavení. Kromě klasických obleků MK3, MK25 a MK85 je zde také dílná s nářadím, kde děti mohou provádět opravy, a také plošina, kde si miliardářský superhrdina nasazuje zvolené obleky. Nechybí ani 3 holografické displeje, sporťák, robotické asistenční rameno, spousta doplňků a populární minifigurky, včetně Tonyho Starka, Pepper Pottsové, Nicka Fury, War Machine a Whiplashe. Mezi známé předměty z filmů patří sportovní vůz s kartou modelu Stark Expo, robotická ruka, dílna s nářadím a spousta autentických doplňků.

  • Model je 17 cm vysoký, 13 cm široký a 6 cm hluboký a skládá se z několika segmentů, které si děti mohou přeskupit a vytvořit si vlastní příběhy.

  • Počet dílků: 496

Bezplatná aplikace s návody na stavění Lego navíc dětem umožní prohlížet, přibližovat a otáčet si model v průběhu stavění. O pohlcující a interaktivní zážitek tak bude postaráno. Široká škála stavebnic Lego Marvel prémiové kvality nabízí dětem mnoho nápaditých možností, jak stavět a hrát si.

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy se snadno spojují a rozebírají. Lego dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 496
Věk: Od 7 let
Načítám