LEGO City 60355 - Mise detektiva pobřežní stráže

Potěšte děti interaktivním herním zážitkem a dopřejte jim možnost stát se hlavními hrdiny digitálních dobrodružství a plnit úžasné mise se skutečnými kostkami Lego.
EAN: 5702017189765
Kód 1: 2260355
Kód 2: 60355LEG
609 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte děti interaktivním herním zážitkem a dopřejte jim možnost stát se hlavními hrdiny digitálních dobrodružství a plnit úžasné mise se skutečnými kostkami Lego. Stavebnice Lego City Mise detektiva pobřežní stráže obsahuje parádní model policejního člunu, vězeňskou celu a 4 zábavné minifigurky, mezi kterými nechybí Duke DeTain – oblíbená postava z televizního seriálu Lego City Dobrodružství. Spousta doplňků pro minifigurky pro vzrušující mise: potápěčské vybavení, lupa, záchranná vesta, vysílačka, dalekohled, pouta, fotoaparát a poklad. 

  • Dokončený motorový člun pro detektivní mise je 4 cm vysoký, 16 cm dlouhý a 6 cm široký

  • Počet kostek: 278

Aplikace ke stažení zdarma. Stavebnice Lego City Mise detektiva pobřežní stráže vyžaduje pro plnohodnotný herní zážitek chytrý telefon nebo tablet s bezplatnou aplikací Lego s návody na stavění. 

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 278
Věk: Od 6 let
Načítám