LEGO NINJAGO 71775 - Nyin robot Samuraje X

Děti od 10 let si mohou se stavebnicí Nyin robot Samuraje X připomenout strhující akci ze seriálu Ninjago: Crystallized.
EAN: 5702017152073
Kód 1: 2271775
Kód 2: 71775LEG
2 699 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 10 let si mohou se stavebnicí Nyin robot Samuraje X připomenout strhující akci ze seriálu Ninjago: Crystallized. Stavebnice potěší působivým robotem s pohyblivými koleny, pažemi, nohama a kyčlemi, který je vyzbrojen 2 meči, 2 pružinovými vystřelovači a vybaven kokpitem pro Nyu. Tato parádní stavebnice je doslova nabitá 8 minifigurkami. Čekají na vás samurajka X Nya, zlatý Jay, mistr Wu, přízrak Garmadon, Lil’ Nelson, generál Pythor, mechanik a mstivý válečník. V mnoha případech se jedná o exkluzivní, zbrusu nové modely, s nimiž si můžete ihned přehrávat vzrušující bitvy!

  • Nyin robot Samuraje X  je vysoký 32 cm a po hraní přitáhne mnoho obdivných pohledů v dětském pokoji

  • Počet kostek: 1003

Součástí jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego pro chytré telefony a tablety, vám pomohou vizualizovat si model, zatímco na něm pracujete. V aplikaci si jej navíc můžete kdykoli uložit. 

Rozsáhlá řada produktů Lego Ninjago: Děti si mohou vybrat z mnoha různých draků, chrámů, robotů a vozidel pro své vzrušující hry na hrdiny s ninja hrdiny.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1003
Věk: Od 10 let
Načítám