LEGO NINJAGO 71772 - Křišťálový král

Se stavebnicí Křišťálový král si děti mohou přehrávat strhující scény ze seriálu Ninjago: Crystallized. Jedná se o skvělý dárek pro děti od 9 let.
EAN: 5702017152042
Kód 1: 2271772
Kód 2: 71772LEG
1 395 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Se stavebnicí Křišťálový král si děti mohou přehrávat strhující scény ze seriálu Ninjago: Crystallized. Jedná se o skvělý dárek pro děti od 9 let. Křišťálový král má podobu kentaura se 4 nohama, 2 pažemi, párem křídel, velkým mečem a platformou v oblasti hrudi, kam lze připevnit minifigurku. Součástí této zábavné stavebnice je 5 minifigurek připravených k boji: exkluzivní, zbrusu nová verze Lloyda, Křišťálový král, Harumi, mstivý strážce a mstivý válečník. Všechny postavy jsou náležitě vyzbrojeny, takže si děti mohou přehrávat střety v Ninjago City. The Crystal King se může proměnit ve vysoce pohyblivého kentaura se 4 pažemi, 2 nohama a 2 křídly, s velkým mečem. Na plošinu v jeho hrudi můžete připevnit minifigurku. 

  • Křišťálový král měří přes 26 cm na výšku, 30 cm na délku a 40 cm na šířku

  • Počet kostek: 722 

Součástí jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego pro chytré telefony a tablety, vám pomohou vizualizovat si model, zatímco na něm pracujete. V aplikaci si jej navíc můžete kdykoli uložit. Bezplatná aplikace Lego Building Instructions umožňuje dětem přibližovat, otáčet a zkoumat pohled na digitální model na jejich chytrém telefonu nebo tabletu, když stavějí.

Rozsáhlá řada Lego Ninjago: Děti si mohou vybrat z mnoha různých draků, chrámů, robotů a vozidel, aby si mohly hrát se svými ninja hrdiny.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 722
Věk: Od 9 let
Načítám