LEGO Ninjago 71769 - Coleův dračí teréňák

Stavebnice Coleův dračí teréňák od Lego Ninjago umožní dětem od 8 let přehrávat si zábavné scény ze seriálu NINJAGO: Crystallized.
EAN: 5702017152011
Kód 1: 2271769
Kód 2: 71769LEG
36,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Coleův dračí teréňák od Lego Ninjago umožní dětem od 8 let přehrávat si zábavné scény ze seriálu NINJAGO: Crystallized. Nindžovský vůz potěší působivými čepelemi v podobě zlatých blesků, které lze v režimu útoku vysunout, dále 2 vystřelovači, 4 velkými pneumatikami a místem pro minifigurky řidiče a spolujezdce.

Ideální stavebnice, která v dětech probudí nadšení pro akci ve stylu nindžů. Tento model vozidla NINJAGO nabízí 4 minifigurky: zlatého dračího Kaie s živlovou zbraní a párem zlatých dračích křídel ozdobených ostny, zlatého Colea, hadí generálku Aspheeru s křišťálovou zbraní a mstivou bestii s mečem. Speedster obsahuje 4 velké obruče, zlaté bleskové čepele (které se vysunou dopředu, aby se přepnuly ​​do režimu útoku zlatého draka), 2 vystřelovače a sedadla pro 2 minifigurky.

  • Autíčko ninja je 12 cm vysoké, 26 cm dlouhé a 14 cm široké

  • Počet dílků: 384

Super modely pro malé nindži! Řada NINJAGO přenese děti do strhujícího světa fantastické akce, kde mohou spojit své síly s Colem, Kaiem a Nyou a všemi zbývajícími nindži v boji proti obávaným padouchům. Rozsáhlá kolekce robotů, aut, draků a chrámů jim umožní přehrávat si akční dobrodružství do sytosti.

Lego kostky jsou znovu a znovu pevně spojeny a snadno oddělovány již více než 60 let. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 384
Věk: Od 8 let
Načítám