LEGO Harry Potter 76402 - Bradavice: Brumbálova pracovna

Čarodějky, kouzelníci i mudlové starší 8 let budou zaručeně nadšení z kultovních postav, zábavných prvků a autentických doplňků, které na ně čekají ve stavebnici Lego Harry Potter Bradavice: Brumbálova pracovna.
EAN: 5702017153438
Kód 1: 2276402
Kód 2: 76402LEG
1 959 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Čarodějky, kouzelníci i mudlové starší 8 let budou zaručeně nadšení z kultovních postav, zábavných prvků a autentických doplňků, které na ně čekají ve stavebnici Lego Harry Potter Bradavice: Brumbálova pracovna. Tento vícepatrový model z Bradavic nabízí hned několik míst z oblíbené filmové série s autentickými detaily, které inspirují k nápaditému hraní. Stavebnice obsahuje 6 minifigurek – nechybí Harry Potter, Hermiona Grangerová, Albus Brumbál, Severus Snape, Argus Filch a madam Pinceová. Dále jsou součástí modelu Harryho neviditelný plášť, Myslánka, legendární Nebelvírův meč, oslavovaný Moudrý klobouk a mládě fénixe Fawkese, který povstal z popela.

  • Tento víceúrovňový model je 39 cm vysoký, 19 cm široký a 9 cm hluboký a kombinuje několik oblastí plných kouzelných nápadů

  • Počet kostek: 654

Bezplatná aplikace Lego s návody dětem umožní si model během stavění přibližovat a otáčet, díky čemuž se ještě více ponoří do tvůrčího procesu. Tuto modulární stavebnici lze také spojit s dalšími sadami a postavit si celé Bradavice.

Tato hračka je jednou ze série sad, které se kombinují a tvoří kompletní hrad Bradavic. Součástí jsou také 3 z celkem 16 sběratelských karet překvapení. Lego Harry Potter herní sady umožňují mladým čarodějům, čarodějnicím a mudlům znovu prožívat kouzelná dobrodružství s oblíbenými postavami na známých místech.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 654
Věk: Od 8 let
Načítám