LEGO Friends 41711 - Ema a umělecká škola

Inspirujte děti ke kreativním činnostem se stavebnicí Ema a umělecká škola, která představuje skvělý dárek pro malé nadšence od 8 let.
EAN: 5702017155128
Kód 1: 2241711
Kód 2: 41711LEG
1 499 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti ke kreativním činnostem se stavebnicí Ema a umělecká škola, která představuje skvělý dárek pro malé nadšence od 8 let. Nádherná 3patrová budova je plná nápaditých doplňků. Kluci a holky si mohou hrát s kamarádkou Lego Friends Emou a učit se přitom vyrábět keramiku, šít módní oděvy a používat 3D tiskárnu. Model umělecké školy zaujme celou řadou rozkošných detailů: hrnčířský kruh lze roztočit pákou, fotoaparát nabízí dva objektivy a polohovatelnou figurínu je možné otáčet na podstavci. Nádherná budova ve francouzském stylu s velkými okny a kreativním vývěsním štítem se štětcem a perem je uměleckým dílem sama o sobě! Děti si ji mohou dále dozdobit podle svého uvážení pomocí dílků Lego DOTS, které jsou součástí balení. Fascinující model

  • Velkolepá výstava: škola měří přes 25 cm na výšku, 23 cm na šířku a 8 cm do hloubky. 

  • 844 dílů dělá z této hračkářské školy náročný stavební úkol pro mladé nadšené stavitele.

Součástí této umělecké stavebnice Lego je digitální návod, který je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění. Tyto návody dětem umožňují prohlížet si modely ve 3D, otáčet je a přibližovat si je, zatímco na nich pracují. Takhle má vypadat stavění v digitálním věku!

Všechny prvky Lego splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a jejich stavění je zábavné. Lego kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 844
Věk: Od 8 let
Načítám