LEGO Duplo 10975 - Divoká zvířata světa

Stavebnice Divoká zvířata světa od Lego Duplo je nabitá zvířaty v přirozených prostředích. Nechybí ani spousta autentických detailů a příležitostí, které dětem od 2 let umožní dozvědět se hravou formou něco nového.
EAN: 5702017153728
Kód 1: 2210975
Kód 2: 10975LEG
2 875 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Divoká zvířata světa od Lego Duplo je nabitá zvířaty v přirozených prostředích. Nechybí ani spousta autentických detailů a příležitostí, které dětem od 2 let umožní dozvědět se hravou formou něco nového. Vezměte svého předškoláka na výpravu do divočiny a udělejte si zastávku na každém ze 7 světadílů! Objevte asijské pandy, africké lvy, evropské jeleny, jihoamerickou lamu, severoamerického medvěda, australskou koalu,antarktické tučňáky… a spoustu dalších živočichů! 22 zvířátek: Vaše dítě objeví například pandy v Asii, lvy v Africe, jeleny v Evropě, alpaku v Jižní Americe, medvěda v Severní Americe, koalu v Austrálii a tučňáky v Antarktidě. Tento divoký dárek pro malé milovníky přírody potěší zvukovou kostkou, která přehrává zvířecí a přírodní zvuky, ale také skládací herní podložkou s mapou světa. 

  • Hrací podložka je 99 cm široká a 50 cm hluboká

  • Evropská část je 25 cm vysoká, 20 cm široká a 17 cm hluboká

  • Počet dílků: 141

Všechny stavebnice LEGO DUPLO byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly zábavné příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat VELKÝ první krok na cestu životem.

Od roku 1969 splňují prvky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 58 x 48 x 12 cm

Na baterie: 3x LR44 (jsou součástí balení)

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 141
Věk: Od 2 let
Načítám