LEGO DUPLO 10972 - Divoká zvířata oceánů

Vezměte malé milovníky zvířat na kreativní cestu na dno moře se stavebnicí Divoká zvířata oceánů od Lego Duplo pro děti od 2 let.
 
EAN: 5702017153698
Kód 1: 2210972
Kód 2: 10972LEG
15,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vezměte malé milovníky zvířat na kreativní cestu na dno moře se stavebnicí Divoká zvířata oceánů od Lego Duplo pro děti od 2 let. Prozkoumejte mořský život a nové schopnosti Vezměte malé dobrodruhy na cestu do hlubin oceánů, kde se potkají s dospělou velrybou a jejím mládětem, tropickými rybami a roztomilou želvou v přirozeném prostředí. Chybět nesmí ani zábavná skluzavka a trojrozměrná herní podložka s motivem mořského dna. K dispozici je spousta inspirativních prvků, které pomohou průzkumníkům oceánu s rozvojem důležitých dovedností. Barevná herní sada obsahuje trojrozměrnou hrací podložku s podvodním pozadím, dospělou velrybu, mládě velryby, tropické ryby a želvu, které lze snadno uchopit.

  • Hrací podložka je 24 cm vysoká, 26 cm široká a 24 cm hluboká. A korálová jeskyně je 19 cm vysoká, 6 cm široká a 18 cm hluboká.

  • Počet kostek: 32

Všechny stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly zábavné příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat VELKÝ první krok na cestu životem. 

Konzistentní kvalita: Od roku 1969 splňují prvky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Lego kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 10 cm

 

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 32
Věk: Od 2 let
Načítám