LEGO DOTS 41960 - Velká krabice

Hledáte zábavný, ale přitom praktický dárek pro děti od 6 let? Potěšte malé kutily kreativní stavebnicí Velká krabice od Lego Dots!
EAN: 5702017155982
Kód 1: 2241960
Kód 2: 41960LEG
505 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte zábavný, ale přitom praktický dárek pro děti od 6 let? Potěšte malé kutily kreativní stavebnicí Velká krabice od Lego Dots! Model nadchne velkým černým boxem a odnímatelným víkem, ale také spoustou neonových a tmavě pastelových zdobítek. Sestavení je snadné a intuitivní. Děti mohou spojit krabici a víko a poté jeho vršek a strany zkrášlit nápaditými vzory. Až budou se zdobením hotové, mohou si dovnitř bezpečně uložit své cennosti, nasadit víko a pochlubit se stylovými výtvory.

  • Čtvercová krabička je 14 cm dlouhá, 14 cm široká a 7 cm vysoká

  • Počet dílků: 479

Řada DOTS děti uvede do světa kreativních stavebnic LEGO, v němž mohou vytvářet a dozdobovat různé modely. S tímto praktickým úložným boxem není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Stavebnice DOTS jsou doslova nabité možnostmi, které kreativní děti inspirují k nápaditému hraní.

Tato sada od Lego DOTS otevírá brány do světa kreativity. Sady od Lego DOTS přinášejí radost ze stavebnic Lego nové skupině dětí. Vybízejí k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 479
Věk: Od 6 let
Načítám