LEGO DOTS 41959 - Roztomilá pandí přihrádka

Víte o malém kutilovi a milovníkovi pand od 6 let? Stavebnice Roztomilá pandí přihrádka od Lego Dots vyhovuje oběma těmto zájmům!
EAN: 5702017155975
Kód 1: 2241959
Kód 2: 41959LEG
399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Víte o malém kutilovi a milovníkovi pand od 6 let? Stavebnice Roztomilá pandí přihrádka od Lego Dots vyhovuje oběma těmto zájmům! Kreativní model nadchne velkou spodní přihrádkou, která tvoří tělo, a menším horním boxem v podobě hlavy, který lze otevřít a otáčet. Do obou částí si lze ukládat velké nebo malé cennosti. Sestavení je snadné a intuitivní, takže si děti mohou navrhnout vlastní pandí přihrádku a přizpůsobit si ji zcela k obrazu svému tak, aby jim ladila s výzdobou v pokoji či náladou.

  • Model je 18 cm dlouhý a 14 cm široký

  • Počet dílků: 517

Řada DOTS děti uvede do světa kreativních stavebnic Lego, v němž mohou vytvářet a dozdobovat různé modely. S touto rozkošnou a praktickou pandí přihrádkou není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Stavebnice DOTS jsou doslova nabité možnostmi, které kreativní děti inspirují k nápaditému hraní.

Tato sada od Lego DOTS otevírá brány do světa kreativity. Sady od Lego DOTS přinášejí radost ze stavebnic Lego nové skupině dětí. Vybízejí k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 23 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 517
Věk: Od 6 let
Načítám