LEGO Disney Mickey and Friends 10778 - Mickey, Minnie a Goofy

V této stavebnici Mickey, Minnie a Goofy na pouti od Lego Disney Mickey and Friends čeká na děti od 4 let spousta dobrodružství.
EAN: 5702017153476
Kód 1: 2210778
Kód 2: 10778LEG
645 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

V této stavebnici Mickey, Minnie a Goofy na pouti od Lego Disney Mickey and Friends čeká na děti od 4 let spousta dobrodružství. Těšit se lze na 3 atrakce, 2 malé modely, různé doplňky a 3 minifigurky. Děti si užijí spoustu zábavy při sestavování modelu a objevování všech jeho zákoutí, čímž zároveň rozvíjejí svou tvořivost a fantazii. Rychle dostupná zábava pro malé milovníky zábavních parků. Každý ze sáčků navíc obsahuje kompletní model, takže děti se mohou pustit do hraní bez zbytečného otálení! Nechybí ani začátečnická kostka a větší dílky pro snadný začátek. Sada se skládá z ruského kola, horské dráhy, atrakce "Hau den Lukas", 2 menších modelů a minifigurek Mickey Mouse, Minnie Mouse a Goofyho. A ke hře zvou i skvělé doplňky.

  • Horská dráha je 14 cm vysoká, 21 cm dlouhá a 26 cm široká

  • Počet dílků: 184

Tato stavebnice Lego z edice 4+ je doslova nabitá poutavými detaily, které dětem dopomohou ke skvělému hernímu zážitku. Každý ze sáčků navíc obsahuje kompletní model, takže děti se mohou pustit do hraní bez zbytečného otálení! Nechybí ani začátečnická kostka a větší dílky pro snadný začátek.

Lego prvky splňují nejvyšší průmyslové standardy již od roku 1958, takže jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se snadno spojují a rozebírají. Stavebnice Disney Mickey and Friends jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Mickey Mouse a Minnie
Počet dílků stavebnice: 184
Věk: Od 4 let
Načítám