LEGO Disney Mickey and Friends 10777 - Myšák Mickey a Myška Minnie jedou kempovat

Podpořte u dětí od 4 let rozvoj stavitelských dovedností modelem Myšák Mickey a Myška Minnie jedou kempovat od Lego Disney Mickey and Friends.
EAN: 5702017152363
Kód 1: 2210777
Kód 2: 10777LEG
409 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Podpořte u dětí od 4 let rozvoj stavitelských dovedností modelem Myšák Mickey a Myška Minnie jedou kempovat od Lego Disney Mickey and Friends. Stavebnice nabízí 2 vozidla, 2 menší modely, 2 minifigurky a figurku Lego psa. Děti se mohou těšit na spoustu dobrodružství při průzkumu divočiny z pohodlí karavanu. Jednoduché modely pro malé táborníky!

Tato stavebnice Lego z edice 4+ je doslova nabitá poutavými detaily, které dětem od 4 let poskytnou skvělý herní zážitek. Každý ze sáčků navíc obsahuje kompletní model, takže se děti mohou pustit do hraní bez zbytečného otálení! Nechybí ani 3 začátečnické kostky, které zaručí snadné stavění. Stavebnice pro děti od 4 let představují skvělý způsob, jak mohou dospělí sdílet zábavu s dětmi. Na nic nečekejte a dejte se do díla – k dispozici jsou obrázkové pokyny, včetně interaktivních digitálních návodů na stavění v bezplatné aplikaci s návody Lego. Samozřejmostí jsou i nástroje, které dětem pomohou si celý proces vizualizovat a uložit si rozpracovanou verzi, aby se k ní mohly jednoduše.

  • S připojeným přívěsem měří auto přes 9 cm na výšku, 19 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet dílků: 103

V aplikaci Lego Building Instructions mohou malí stavitelé při stavění přibližovat, otáčet a přibližovat pohled na digitální model a ukládat si svůj postup při stavění. Startovací komponenty v sadách 4+ umožňují dětem rychlé stavění. I děti, které se teprve učí číst, mohou snadno sestavit tuto nápaditou hračku pomocí jednoduchého montážního návodu. 4+ stavebnice učí důležité dovednosti pro přípravu dětí na školu, podporuje komunikaci, koncentraci a kreativitu a také představivost.

Lego prvky splňují ty nejpřísnější oborové standardy již od roku 1958, takže jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se snadno spojují a rozebírají. Stavebnice Lego Disney Mickey and Friends jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 21 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mickey Mouse a Minnie, Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 103
Věk: Od 4 let
Načítám